You are here

Klar til oppstart? :-)

Hei alle sammen!

Som ny dirigent for ABB vil jeg med dette ønske velkommen til ny korpssesong.

Jeg kommer fra Laukvik i Lofoten, og har studert 7 år ved Musikkonservatoriet hvor jeg har hatt 2 hovedinstrumenter: althorn og euphonium. Sistnevnte er idag det gjeldende hovedinstrument som jeg fullførte en utøvende mastergrad på i vår.

For de av dere som var med da, og husker det, var jeg innom korpset på ei seminarhelg sammen med Torstein Aagaard-Nilsen for 3 år siden.

Har nå jobbet noen år i større og mindre stillinger ved Vågan kulturskole og Tromsø kulturskole, og har nå fått fast stilling i Øksnes kulturskole. Gleder meg til å starte opp for fullt!

Jeg har foreslått noen stykker/verk jeg kan tenke meg å jobbe med utover sesongen, men skulle dere ha spesielle ønsker er det lov å komme med forslag:-)

Det blir en spennende sesong dette. Flere konkurranse-muligheter man kan delta på, i tillegg til konserter vi kan ha. Neste uke er korpsoppstart , det hører dere om. Så da er det bare for alle inkludert meg selv å børste vekk sommerstøvet av instrumentet og start med spillingen igjen!:-)

Skulle det være noe er jeg å treffe på mobil: 41207448

Vi ses.

Katrine 

ABB vokabular: